Air So Pure in oktober volop in de media

Zondag 16 en maandag 17 september start de kick off van de Oktober-Air So Pure maand in het Waterdrinker GTC in Aalsmeer. In oktober wordt in diverse media, waaronder het tv-programma De Grote Tuinverbouwing, volop aandacht besteed aan wat (Air So Pure) planten voor een gezonde leefomgeving kunnen betekenen.

Vooruitlopend op de media-aandacht kan de vakhandel zich laten informeren en inspireren in het GTC om in te spelen op mogelijke consumentenvragen. In het Expohouse (entreegebied) worden Meet & Greets verzorgd, in het LAB is meer te zien over de luchtzuiverende kwaliteiten van planten en tussen de planten staan productpresentaties.

Op zondagochtend 16 september (vanaf 09:00 uur) is groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers aanwezig om te vertellen over het belang van planten in huis. En kwekers informeren bezoekers persoonlijk over specifieke planteigenschappen. Maandagochtend 17 september (vanaf 09:00 uur) benadrukt het Longfonds in het Expohouse het belang van een gezonde leefomgeving en vertellen de kwekers over de link die hun planten hiermee hebben.

Longfonds

Net als bij de opening van het GTC in februari, is het Longfonds ook bij deze actie nauw betrokken. De opbrengst van de verkoop van de Air So Pure-planten komt ten goede aan het Longfonds.

Bron en foto’s: Waterdrinker GTC/Air so Pure

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties