Aleia rozen spelen hoofdrol tijdens filmpremière

Rode rozen en liefde horen bij elkaar, zo bleek ook tijdens de première van de film All You Need Is Love. Tijdens de première, die op maandagavond 26 november in het DeLaMar theater in Amsterdam plaatsvond, speelden de rozen Red Naomi! van Aleia Roses een hoofdrol.

De rozen waren niet te missen in het theater: In de entrée stond in levensgrote letters vol rode rozen #LOVE. In de lobby was een selfie-rozenmuur waar acteurs en bezoekers zichzelf voor konden vereeuwigen. De roos was terug te vinden in de stukjes op de tafels. Na afloop van de film kregen de VIP’s op het podium tot slot een flink boeket Red Naomi’s uitgereikt
Léon Vermeulen van Dreamflowers uit Numansdorp schat in dat hij met behulp van een vriend zo’n zevenduizend stelen heeft gestoken. ‘We zijn om 6.00 uur begonnen, maar hadden wel alles goed voorbereid. Alle rozen waren al kort gemaakt zodat we zo weinig mogelijk afval zouden hebben’, aldus de bloemist. De promotie door Aleia Roses is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Film Works.

Red Naomi!
Aleia Roses is kweker van de Red Naomi! rozen, gevestigd in het noorden van Spanje. De rozen kenmerken zich door de intens rode kleur, de subtiel zoete geur, de 80 bloemblaadjes die de knop telt en een knopgrootte van rond 5 cm. De teelt is bijna volledig biologisch.
De roos wordt aangevoerd via Royal FloraHolland op de veilingen in Naaldwijk, Rijnsburg, Eelde en Aalsmeer, zowel directe verkoop als via de klok.

All You Need Is Love is sinds 1992 op televisie te zien en ieder jaar wordt een kerstspecial uitgezonden. De bioscoopfilm is hierop geïnspireerd.

Bron en foto’s: Aleia Roses en Jeannet Hooftman

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties