Ambassadeurs en kwekers Floral Fundamentals in de prijzen

Het team van Floral Fundamentals ambassadeurs dat aanwezig was op de Philadelphia Flower Show en Fleurop Interflora World Cup heeft een award gewonnen voor hun bloemwerk. Ook enkele aangesloten kwekers vielen in de prijzen.

De jaarlijkse Philadelphia Flower Show in Pennsylvania trekt meer dan 250.000 bezoekers, maar dit jaar hebben de bezoekersaantallen van de show en Fleurop Interflora World Cup alle verwachtingen overtroffen.

Floral Fundamentals-ambassadeurs Bill Schaffer en Kris Kratt zijn vaste deelnemers aan de bloemenshow en hebben er op ruim 182 m2 een thematentoonstelling neergezet. Bill en Kris besloten om enkele collega-ambassadeurs uit te nodigen om zich bij hun team van Amerikaanse ontwerpers aan te sluiten om de 2019-expositie getiteld People & Flowers – Happy Together te organiseren. Uit Nederland waren Jacqueline Boerma, Jonas de Vestel, Mike Boera en Tiffany van Lenten aanwezig. Verder waren er arrangeurs uit België, Estland Spanje, Noorwegen, Ierland, Zweden en Rusland.

Orchideeënkwekers

Naast de arrangeurs vielen ook kwekers die aangesloten zijn bij Floral Fundamentals in de prijzen. De orchideeën van Anco pure Vanda en orchideeënkwekerij Walter Grootscholten kregen de prestigieuze Emile H. Geschick Award voor Best in Show Orchid op de show. Naast de orchideeën van deze kwekers werden Amaryllis van Van der Ende, calla’s van De Haas Calla’s, bouvardia’d van Vreeken Bouvardia en lisianthus van Van der Lugt Lisianthus in verschillende arrangementen verwerkt.

Voor de tentoonstelling die beloond werd met GOUD-algemeen stonden duizenden mensen in de rij om die te zien.

Bron: Floral Fundamentals | Foto’s: Floral Fundamentals en Jonas de Vestel

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties