Archeologie als inspiratie voor trendforecast Lidewij Edelkoort

Lidewij Edelkoort presenteert dinsdag 10 mei online haar Fashion, Textile & Colour forecast voor de herfst en winter van 2023/2024. Zij laat zich hiervoor inspireren door de archeologie en pigmenten van het verleden en de toekomst.

Lidewij zal de thema’s pigmenten en archeologie inhoudelijk toelichten en op welke manier het verleden en heden de huidige trends, stijl, design en samenleving beïnvloeden. ‘Het verleden laat ons zien dat de mensheid erin is geslaagd pigmenten, materialen, metalen, textiel en culturen uit te vinden. Echter, deze vooruitgang heeft ook zijn tol geëist, de aarde leeggehaald en onze bossen vernietigd. Dit vraagt om nieuwe materialen, stoffen en pigmenten om mee te werken, gemaakt van duurzame bronnen en creatieve gerecyclede oplossingen. Hoe zorgen we er voor dat nieuwe generaties weer tot bloei kunnen komen en hoe zien we de noodzaak voor duurzaamheid terug in fashion, design en lifestyle?’, aldus de trendforecaster.

Live Q&A

Na de presentaties is er voldoende tijd om vragen naar aanleiding van de presentaties te stellen. Lidewij zal de vragen live beantwoorden. Inschrijven voor het online webinar, dat in  het Nederlands wordt gegeven, kan hier.

Bron en foto: Appletizer

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Binance推荐代码
1 maand geleden

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.info/join?ref=T7KCZASX