Arrangeur Wilma Mesman lanceert Heaveness app

Bloemenarrangeur en onderneemster Wilma Mesman uit Lisse heeft een nieuwe app ontwikkeld: Heaveness. In deze app vind je een virtueel bos waarin je voor een overleden dierbare een herinnerboom plant. Bij de boom kun je kaarsjes branden, bloemen neerleggen, knuffels plaatsen of wenslampionnen oplaten.

Op de tijdlijn verzamel je herinneringen en deel je anekdotes. Familie, vrienden en bekenden kunnen meeleven door een hartje of een reactie te plaatsen. De privacy-status van de boom (voor wie wel of niet zichtbaar) bepaal je zelf. Een geplante herinnerboom blijft altijd bestaan, tenzij je deze zelf verwijdert.

Initiatiefnemer Wilma Mesman: ‘Voor haast alles is er tegenwoordig een online oplossing. Van winkelen, films kijken tot daten, maar er bestond nog niets om positief te herinneren. Met deze app kan dat en heb je altijd je herinnerplek bij je. Daarnaast is het een laagdrempelige manier om je betrokkenheid te tonen of je gevoelens te uiten.’

Geen advertenties

De gratis app bevat geen advertenties en is verkrijgbaar voor smartphones via Google Play en de App Store. Het planten van een herinnerboom, de tijdlijn en diverse items (zoals kaarsjes, bloemen en knuffels) zijn gratis. Speciale bomen of items die langer blijven staan, zijn met zogenoemde Lichtpuntjes aan te schaffen in de shop van de app. De Heaveness app is beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools.

Bron en foto’s: Heaveness

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties