Benefietveiling RFH voor Oekraïne levert ruim €165.000 op

De benefietveiling voor Oekraïne op de klokken van Royal FloraHolland heeft vanmorgen (14 maart) ruim €165.000 opgeleverd. Er zijn 697 partijen geveild verdeeld over 361 stapelwagens. De veiling vond plaats op alle vier veillocaties: Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde.

Vorige week hadden diverse kwekers op eigen initiatief al bloemen en planten ter waarde van ruim €41.000 geveild voor Giro555. Naast een bijdrage in de vorm van transactiekosten van kwekers en kopers ter waarde van ruim €14.000, heeft Royal FloraHolland het totaal bedrag aangevuld tot €250.000.

De sierteeltbranche hoopt dat met de opbrengst het leed van alle oorlogsslachtoffers in Oekraïne een klein beetje verzacht kan worden. Na de aankondiging van de benefietveiling op donderdag 10 maart werden direct de eerste karren aangemeld. Tot op het laatste moment hebben kwekers hun bloemen en planten aangemeld om te veilen voor de mensen in Oekraïne. ‘Veilingmeesters hebben vanmorgen met enthousiasme de producten aan de man gebracht. Ook tal van kopers lieten zich van hun beste kant zien door goede prijzen te betalen’, aldus de veiling.

Bron en foto: Royal FloraHolland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties