Beursvloer &Trendz breidt uit

De aankomende editie van &Trendz in Evenementenhal Gorinchem breidt uit met 1.000 m² extra beursvloer. &Trendz is in januari 2016 ontstaan uit een fusie van drie detailhandelbeurzen: TrendZ, @HomeEvents en SOCdays.

,,De vakbeurs leeft in de branche. Door de uitbreiding creëren we extra plekken’’, zegt Anita Vogelzang namens Evenementenhal. Tijdens de eerste editie in Gorinchem kwamen bijna tienduizend belangstellenden op het driedaagse evenement af.

Naast de naamswijziging is ook het concept op de schop gegaan. Vogelzang: ,,De vakbeurs heeft een moderne facelift ondergaan. Het is de beurs van de onbegrensde mogelijkheden. Dat is terug te zien op de beursvloer, want de diversiteit is enorm. Van living, garden & outdoor, glas, porselein, office, wenskaarten, bloemisterijartikelen tot design, gift, beauty, fashion en stationery. Dit is hét inkoopmoment voor de ondernemer uit de detail- en retailbranche.’’

Workshops en lezingen
Tijdens &Trendz richt Evenementenhal ook een activiteitenplein in waar verschillende workshops en lezingen worden gegeven. Verder zijn er presentaties van stylisten om trends in de markt uitgebreider te belichten.
De najaarseditie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus. Naast een editie in Gorinchem vindt de vakbeurs op 25, 26 en 27 september voor de zestiende keer plaats in Hardenberg. De voorjaarseditie in Gorinchem staat gepland op 15, 16 en 17 januari 2017.

Bron en foto: &Trendz