Bloem en Blad website vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van Bloem en Blad. Een website die er sinds 19 september niet alleen maar anders uitziet, maar die ook een ‘poortje’ heeft gekregen. Hier is doorklikken naar de volledige berichten alleen mogelijk voor abonnees. Zij hebben hiervoor een persoonlijk inlogcode gekregen.

Abonnees krijgen nu dus het nieuws van Bloem en Blad exclusief. Dat geldt ook voor het nieuws dat zij via de smartphone willen lezen. Eenmaal met de persoonlijke code inloggen op zowel pc als smartphone, maakt dat u voortaan op elk moment het laatste nieuws kunt oproepen. De website past zich aan aan het formaat van het medium waarop hij wordt opgeroepen. Hierdoor is ook mobiel de site-informatie prima te lezen.

Nieuwsbrief en blad
Behalve de website www.bloemenblad.nl, is ook de nieuwsbrief veranderd en is de lay-out aangepast aan die van de site. Nog steeds kan iedereen zich abonneren op de nieuwsbrief, maar doorklikken naar de volledige informatie en fotoseries op de site, is nu voorbehouden aan abonnees.
Tot slot onderging het blad een kleine metamorfose. Het verschijnt niet meer elke veertien dagen, maar eenmaal per maand. Het wordt daardoor dikker en krijgt een mooiere omslag waardoor het er als een magazine uitziet.

Reacties
Heeft u opmerkingen over de wijzigingen die Bloem en Blad heeft ondergaan? Mist u iets, bent u tevreden of juist ontevreden? De redactie hoort het graag. Mail uw reactie naar pvanderhulst@hortipoint.nl.
Bent u geen abonnee maar mist u nu de berichten en bloemwerkfoto’s van Bloem en Blad? Ga dan naar www.bloemenblad.nl/abonneren en kies het abonnement dat het best bij u past.