Plant Design op herhaling in het nieuwe jaar

Begin dit jaar bracht Mooiwatplantendoen.nl de nieuwe contentcampagne Plant Design uit. Vanwege de positieve reacties gaat de campagne in januari 2021 op herhaling, meldt Bloemenbureau Holland.

De campagne laat zien hoe belangrijk planten zijn voor het interieur. ‘Planten worden in het interieur vaak gebruikt ter decoratie. Maar wat nou als je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Dat gegeven noemen we Plant Design. Planten zijn niet alleen fijn om naar te kijken en geven je ogen een rustpunt, maar zorgen daarnaast ook voor een gezondere werk- en leefomgeving. Hoog tijd dus om met planten aan de slag te gaan.’

Masterclasses

Door middel van drie online masterclasses waarin vier masters op hun eigen manier met planten en design omgaan, wordt bovenstaande boodschap gedeeld. Alexander Bond, Philip van Traa en RoCo delen hun visie en tips in een korte masterclass van vijf minuten.

Op 25 januari worden de masterclasses op de kanalen van Mooiwatplantendoen.nl en de andere taalversies gelanceerd. In Duitsland en het Verenigd Koninkrijk wordt er media ingekocht om de masterclasses te promoten. De campagne van vier weken draait op YouTube, net als begin 2020 omdat dat heel succesvol bleek te zijn.

Bron en foto: Mooiwatplantendoen.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties