Bloemen HilverdaFlorist vallen in de prijzen

Zes bloemen uit het assortiment van HilverdaFlorist zijn in de prijzen gevallen tijdens de novelty awards Proflora 2019, begin oktober in Colombia. De prijzen vielen ten deel aan Dianthus Raffine Elea, Alstroemeria Noa, Limonium Pearl Wings, Standaard Gerbera Mandala, Micro Gerbera Piccolini Assisi en de Standaard Gerbera Atlanta.

De prijswinners binne de Gerbera-collectie zijn de Standaard Gerbera Mandala, Micro Gerbera Piccolini Assisi en de Standaard Gerbera Atlanta. De jury was gecharmeerd van Mandala vanwege zijn roze witte bi-colour en lange stevige stelen. Piccolini’s zijn goed te verwerken als gekleurde accenten in arrangementen, corsages en bruidsboeketten. De 3de prijs was voor de Standaard Gerbera Atlanta, die opvalt vanwege zijn sterke oranje kleur en groene hart.

Golvende bloemen

Dianthus Raffine Elea heeft een bijzondere bloeiwijze. Hij bestaat uit verschillende golvende bloemen die een boeket een romantische sfeer kunnen geven. Alstroemeria Noa heeft stevige stelen met veel kleine bloemen en een lang vaasleven en Limonium Pearl Wings ten slotte heeft naast een lang vaasleven levendige bloemen.

Bron en foto: HilverdaFlorist

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties