Bloemenvink in Leidschendam is ‘Bloemist van het jaar 2019′

De Bloemenvink in Leidschendam is woensdagavond 5 juni verkozen tot ‘Bloemist van het Jaar 2019′, aan het eind van het VBW Ondernemersevent in Veenendaal. De vakjury was unaniem van oordeel dat Bart en Judith Ebbers een prachtige bloemenwinkel hebben , waar klanten graag komen en die perfect is afgestemd op de omgeving waar zij zitten.

In de winkel wordt uiterste zorg besteed aan presenteren en verleiden, aangevuld met klantvriendelijkheid tot een hoog niveau. ‘De winkelformule is tot in detail afgestemd op de in de omgeving aanwezige consumentendoelgroepen. Een groot assortiment prachtige bloemen en planten, stijlvol gepresenteerd. Een open binderij, waarin boeketten en gelegenheidsbloemwerk op maat en persoonlijk wordt vervaardigd. Ondernemersenthousiasme werkt aantoonbaar aanstekelijk’, aldus het juryrapport.

Op basis van consumentenstemmen en mysteryshopperbeoordelingen plaatste De Bloemenvink zich eerder dit jaar samen met negen andere toonaangevende bloemisten voor de finaleronde. Hierin werden zij door de vakjury als beste beoordeeld. Op de tweede plek eindigde Machiel Bekker Bloemen en Interieur in Tiel en derde werd Loek Natuurlijk in Reuver. Nieuw was de prijs voor de beste start-up: die ging naar Quino Damen Bloembinders in Amersfoort.

De verkiezing ‘Bloemist van het jaar’ is een initiatief van VBW, Smithers-Oasis en De Pook.

Bron en foto’s: VBW

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties