Bloemisten ontbijten tussen bouvardia’s

Vreeken Bouvardia organiseerde vrijdag 9 juni een ontbijt voor zestien bloemisten uit binnen- en buitenland die aangesloten zijn bij het platform Floral Fundamentals. De kweker wil door persoonlijk contact met bloemisten ‘het verschil maken’.

De Floral Fundamentals fotoshoot, die drie keer per jaar plaatsvindt, wordt altijd gestart met een kwekerstoer. De deelnemende bloemisten, de ambassadeurs, gaan op bezoek bij de kwekers om het verhaal achter en informatie over de producten te horen. Dit keer werd gestart met een ontbijt tussen de bouvardia’s. Tijdens het ontbijt vertelde Jaap Vreeken informatie over zijn bedrijf en producten. Daarna volgde een bezoek aan een aantal andere bij het platform aangesloten kwekers.

Inspiratieboeketten

Op zaterdag 10 juni was Vreeken Bouvardia een van de sponsors van het VBW Noord Event in de Suikerfabriek in Groningen. Meesterbloembindster Lily Beelen van Just Lily maakte in de stand inspiratieboeketten en vertelde bezoekers over Bouvardia.

En last but not least werd op zondag het netwerkevent van De Vakbloemist voor de eerste keer bij een kweker gehouden, bij Vreeken Bouvardia. Een groot aantal bloemisten uit het hele land kwamen naar Rijsenhout voor informatie, demonstratie en inspiratie. Onder het genot van een hapje en drankje konden de bloemisten verbinden en netwerken.

Bron en foto’s: Vreeken Bouvardia

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties