Bloem en Blad Bloemen en planten Bloomer en FarmDirect werken samen

Bloomer en FarmDirect werken samen

0

Bloomer en FarmDirect (experts op het gebied van Ecuador-rozen) hebben de handen ineengeslagen. ‘Bloemisten zijn de grootste eindgebruiker van deze bijzondere exclusieve rozen. Dat Bloomer ze de dag na bestellen bij de bloemist aflevert is onze gezamenlijke droom’, aldus Willem van Maasdijk, eigenaar van FarmDirect.

Om bloemisten kennis te laten maken met de Ecuadorrozen van FarmDirect organiseren beide bedrijven een actie. Wanneer bloemisten vanaf 30 augustus tot 13 september 75 Ecuador-rozen voor 0,65 euro per steel bestellen, worden deze op donderdagochtend 19 september geleverd.

FarmDirect heeft dagelijks 15 verschillende rassen leverbaar. Omdat het bedrijf zich niet vastlegt op aantallen en kwekers, heeft het de vrijheid om elke dag de mooiste rozen van dat moment te selecteren. ‘Op de manier waarop FarmDirect werkt, is onze bloemist altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit en een top assortiment Ecuador-rozen. Dat past perfect bij de kritische bloemist die steeds vaker teleurgesteld is in de kwaliteit van traditionele groothandels, daarin onderscheiden wij ons echt. Wij kopen pas in als de klant het heeft bestelt. FarmDirect is voorloper op dat vlak, net als wij’, aldus Chris Camfferman, marketing manager bij Bloomer.

Bron en foto’s: Bloomer

Reageer op dit artikel

avatar