Bohemian Bloemschikken: twintig DIY-projecten

In Bohemien Bloemschikken neemt Loes van Look je mee in haar wereld van het bloemschikken met gedroogde en verse bloemen. Je leert alles wat je moet weten over modern en wild bloemschikken, over kleurenpaletten, over de verschillende soorten bloemen en hoe je die moet gebruiken.

Loes van Look is de oprichtster van Wildflowers and Wodka. Ze is een voormalig marketing manager en modejournalist die haar leven omgooide en volledig zelfstandig leerde bloemschikken. Met de hulp van Instagram liep deze hobby binnen een halfjaar uit de hand en ging ze professioneel aan de slag. Ze maakt bloemstukken voor (huwelijks-)feesten en maakt ook sets voor fotoshoots en winkels. Daarnaast heeft ze een online school.

In haar boek Bohemian Bloemschikken laat Loes eenvoudige boeketten, leuke accessoires, indrukwekkende boominstallaties zien. De twintig objecten variëren van gemakkelijk tot uitdagend. Alles wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd. ‘Het enige wat je nodig hebt, is een liefde voor bloemen, zin om te experimenteren en dit boek om je alles van A tot Z uit te leggen’, aldus uitgeverij Lannoo.

Het boek bevat 144 pagina’s en kost €24,99 (hardback).

Bron: Uitgeverij Lannoo | Foto’s: Uitgeverij Lannoo/Elien Jansen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties