Broekhof en Soendgen Keramik slaan handen ineen

Broekhof en Soendgen Keramik werken met ingang van 1 november samen om met een breed en innovatief assortiment keramiek het afzetgebied te vergroten en de bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Broekhof levert al meer dan veertig jaar verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteeltsector en Soendgen Keramik is al meer dan 125 jaar een van de grootste producenten van kwalitatief hoogwaardig keramiek. Met meer dan 200 werknemers produceren zij dagelijks 130.000 keramieken potten en schalen op twee verschillende locaties in Duitsland.

 

Door de samenwerking heeft Broekhof de beschikking over een breed assortiment keramiek, wat volgens het bedrijf perfect aansluit bij het overige assortiment en de behoefte in de markt. Soendgen Keramik vergroot in één zet het bereik binnen de sierteeltsector en kan gebruikmaken van het wereldwijde netwerk van Broekhof. ‘De toegevoegde waarde van deze samenwerking is voor onze klanten terug te vinden in korte levertijden, excellente kwaliteit, aantrekkelijke producten en een snelle en betrouwbare service’, aldus Broekhof.

Bron: Broekhof | Foto: Soendgen Keramik

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties