#CelebrateFriendship met zonnebloemen

In het kader van de Internationale Dag van de Vriendschap, 30 juli zijn veredelaar Takii en het Van Gogh Museum (vrienden sinds 2015) op pad gegaan met een camera, zonnebloemen en één centrale vraag. Het hartverwarmende resultaat is terug te zien in de nieuwe campagne #CelebrateFriendship.

Op 30 juli wordt over de hele wereld de Internationale Dag van de Vriendschap gevierd, een initiatief van de Verenigde Naties. Op deze dag staan vriendschappen tussen diverse mensen, culturen en landen centraal. Dit helpt ons eraan herinneren dat menselijke solidariteit onmisbaar is voor het bevorderen van duurzame vrede en ontwikkeling. Veredelaar Takii en het Van Gogh Museum trapten begin juni de #CelebrateFriendship-campagne af in Amsterdam. De partners deelden zonnebloemen uit, de bloem die een hoofdrol speelt in een aantal van Van Gogh’s meesterwerken, en stelden daarbij de vraag Wat betekent vriendschap voor jou?

 

Dat vriendschap voor iedereen een andere betekenis heeft, blijkt uit het resultaat van een dag interviewen in Amsterdam. De ontroerende en grappige antwoorden geven stof tot nadenken en inspireren om vrienden, in welke vorm van vriendschap dan ook, in het zonnetje te zetten. Precies wat Takii en het Van Gogh Museum op de Internationale Dag van de Vriendschap willen bereiken met deze gezamenlijk actie.

Bron en foto: Pull Position

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties