Chrysantenboeketten tegen verdeeldheid

Zaterdag 13 november was het World Kindness Day. Stichting Chryson, het collectief van de Nederlandse chrysantenkwekers en -veredelaars hebben in het kader van deze dag op vrijdag 12 november tweehonderd kleurrijke boeketten uitgedeeld op het Binnenhof.

De strengere coronamaatregelen zorgen voor toenemende verdeeldheid in de samenleving. Ook het aantal bedreigingen aan het adres van politici stijgt. Daarom heeft Stichting Chryson een positief tegengeluid laten horen op het Binnenhof en werden boeketten overhandigd aan Hugo de Jonge, Mark Rutte en Ferdinand Grapperhaus. Ook voorbijgangers ontvingen een chrysantenboeket.

Harmonieuze samenleving

Voorzitter Jan van Ruyven van Stichting Chryson: ‘De coronacrisis is helaas nog niet ten einde. Terwijl iedereen hoopte op verbetering, gaan we met de nieuwe maatregelen juist weer een stapje terug. Als chrysantenkwekers zijn wij ervan overtuigd dat vriendelijkheid de eerste stap is richting een harmonieuze samenleving. Daarom roepen wij iedereen op om op World Kindness Day iets aardigs te doen voor een ander. Zeg het met bloemen!’

Bron en foto’s: Concept Factory/Stichting Chryson

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties