Chrysantenhandboek voor Europese bloemisten

Om bloemisten te inspireren en verleiden met het rijke Nederlandse chrysantenassortiment heeft Stichting Chryson het chrysantenhandboek ontwikkeld. Voorzitter Jan van Ruyven overhandigde onlangs de eerste exemplaren aan de chrysanteninkopers van OZ-Hami.

Het chrysantenhandboek bevat het volledige actuele Nederlandse chrysantenassortiment, gesorteerd op kleur. De handboeken worden de komende weken rechtstreeks verstuurd naar 6.000 Duitse, 5.000 Britse en 3.600 Nederlandse en Belgische bloemisten. In Polen en Rusland worden respectievelijk 12.000 en 5.000 exemplaren verspreid onder bloemisten, bloemistenscholen en lokale groothandelaren.

V.l.nr.: chrysanteninkopers Jan Koolhaas, Henk-Jan Stolker en Patrick Rapmund van OZ-Hami samen met Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson

Grootste leverancier

In 2021 was OZ-Hami de grootste chrysantenleverancier voor de vakhandel. Daarom ontvingen de chrysanteninkopers Jan Koolhaas, Patrick Rapmund en Henk-Jan Stolker en OZ-Hami eerste chrysantenhandboeken uit handen van Chryson-voorzitter Jan van Ruyven. Ook overige exporteurs zullen op korte termijn de handboeken ontvangen.

Bron en foto: Concept Factory

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties