Citaverde College wordt officieel Floral Education Center

Vrijdag 9 oktober is de samenwerkingsovereenkomst voor het Floral Education Center getekend door Marco Maasse, directeur van VBW, en Jan-Pieter Janssen, lid van het College van Bestuur van Citaverde College. De ondertekening vond plaats bij Kasteeltuinen Arcen.

Door de samenwerking gaat Citaverde College intensiever samenwerken met de bij VBW aangesloten bloemisten. Met als doel de beroepspraktijk meer te betrekken in de MBO-opleiding ‘Bloem, groen en styling’ van locaties Horst en Heerlen. Volgens docente Daniëlle de la Haije komt de samenwerking het onderwijs ten goede: ‘Hierdoor kunnen wij inspelen op innovaties binnen de sector en deze verwerken in onze opleidingen.’

Ook VBW is blij en trots op de samenwerking. ‘Wij zijn continu bezig met het versterken van de branche. Scholing en opleiding zijn essentiële onderdelen om nog betere vakmensen en nieuwe instroom in de branche te realiseren. Met het Floral Education Center staat nu de onderwijsinhoud en het leren in de praktijk centraal’, aldus Marco Maasse.

Bron en foto: Citaverde College

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties