Colorchid brengt kleur in huis

De White World orchidee van Piet Vijverberg is nu ook verkrijgbaar in een gekleurde variant. Deze noviteit is er in diverse kleuren, die worden gebundeld binnen de collectie genaamd Colorchid.

Piet Vijverberg heeft zich in de wereld van de kleurtechnieken voor Phalaenopsis verdiept. Belangrijk hierbij was dat de kleuring subtiel werd uitgevoerd en dat het proces niet schadelijk zou zijn voor de plant.

Afgelopen voorjaar zijn de eerste Colorchids aan klanten geleverd. Er is gestart met vijf kleuren: blauw, geel, roze, groen en oranje, maar inmiddels is paars als zesde kleur toegevoegd en zijn er veel meer variaties mogelijk. Zo is er vanaf heden een tweekleurige variant en een gekleurde 4-tak beschikbaar. En als een klant een idee of specifieke wens heeft, kan er ook een variëteit op maat worden gecreëerd.

Colorchid heeft een bijpassende verpakking en wordt met gemengde tray in de Festival potcover geleverd en op kleur in de Trendy potcover (terrazzo stijl). Ook is er een Colorchid Go&Show ontwikkeld, die op aanvraag naar klanten in binnen-en buitenland kan afreizen.

Bron en foto’s: Piet Vijverberg/Pull Postion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties