Column Proeve van Meesterschap

Janneke en Malou.

Vorm

 

Malou
Het is alweer een aantal weken en veel nieuwe ontwikkelingen verder. De vormstudie begint letterlijk steeds meer vorm te krijgen. Er liggen al heel wat schetsen op tafel die binnenkort uitgewerkt worden. Ook zit ik midden in het proces om het papier te behandelen voor een langere levensduur of om waterdicht te maken. De natuurlijke vernissen van hars zijn klaar om te testen. Binnenkort ga ik naar de WUR (Wageningen University & Research) om te zien hoe bioplastic wordt gemaakt en of dit toepasbaar is op het PULP papier. Kortom, veel te doen in een korte tijd.

Janneke en ik hebben elkaar laatst gesproken en besloten om voor nu de volle aandacht aan de proeve te besteden en hierbij onze laatste blog te schrijven. Ook verplaatsen we de einddatum naar het voorjaar. Niet omdat het niet goed gaat, maar omdat er gewoon nog veel te halen valt. Op het moment dat de Proeve klaar is om afgelegd te worden, zal er een uitnodiging in Bloem&Blad en op sociale media geplaatst worden.

Bedankt voor het volgen van ons traject!

Malou van der Burg heeft de tweejarige opleiding Associate degree (Ad) bloemsierkunst gevolgd op Aeres Hogeschool Wageningen en is gestart met haar Proeve van Meesterschap. Janneke Camps is haar mentor. Samen hebben zij op deze plek een aantal maanden verslag gedaan van de voorbereidingen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties