De Boomkwekerij Markt Cursus category management bij Floweracademy.nl

Cursus category management bij Floweracademy.nl

0

Bij Floweracademy.nl start woensdag 8 januari de nieuwe cursus category management voor de sierteelt.  In vijf avonden leren deelnemers met een vernieuwde blik te kijken naar de functie van category manager bij een retailer.

‘Anno 2020 vraagt de category manager van een retailer (supermarkt, tuincentrum, bouwmarkt of andere grootschalig inkopende organisatie) om een ‘oplossing op maat’, een direct contact met de bron en om relevante innovaties’, aldus Lucas Jansen van Floweracemy.nl. Deelnemers gaan in vijf lessen intensief aan de slag met deze vernieuwde kijk op category management. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case. Lucas: ‘Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een gespecialiseerde productadviseur.’

De cursus start op woensdag 8 januari van 17.00 tot 21.00 uur in Aalsmeer. De overige lesdata zijn: 15, 22, 29 januari en 5 februari. Trainers zijn Lucas Jansen en Miranda Bakker, beiden zijn gespecialiseerd in retail & category management en hebben ruime ervaring in de sector. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website of door een email te sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl.

Bron en foto’s: Floweracademy.nl

Reageer op dit artikel

avatar