De Trend Collectie lente/zomer 2021: hypermodern sprookje

Bloemenbureau Holland presenteert de tweede Trend Collectie. In maart lanceren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl de lente- en zomercollectie 2021. De collectie bloemen, kamer- en tuinplanten past binnen de trends op het gebied van fashion, interieur en lifestyle. ‘Gebaseerd op de Tuinbranche Trend ‘Crazy Illusions’ kun je een bont sprookje verwachten vol florale en botanische verrassingen’, aldus BBH.

Het sprookje van De Trend Collectie lente/zomer 2021 richt zich op innovatie, plezier, vrijheid en ruimte. ‘Dus dag traditie en hallo speelse extravagantie. De bloemen en planten uit deze collectie dagen je uit om een nieuwe werkelijkheid te creëren met hun uitbundige, tropische en opvallende uiterlijk. Door ze te combineren met gedurfde vormen, uitgesproken materialen en een bont kleurenpalet ontstaat er een kleurrijke fantasie. Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?’, licht Bloemenbureau Holland toe.

Achttien bloemen en planten

De lente/zomer collectie bestaat uit de volgende bloemen en planten:

Bloemen: Gerbera, Lilium, Paeonia, Iris, Delphinium, Tulipa en Celosia.

Kamerplanten: Medinilla, Hypoestes, Fittonia, Philodendron, Bromelia, Rhipsalis en Zantedeschia.

Buitenplanten: Gerbera, Citrus, Geranium en tuinpalmen.

Lancering

De Trend Collectie lente/zomer staat vanaf maart op Mooiwatbloemendoen.nl, Mooiwatplantendoen.nl en hun socials Instagram en Facebook. Hier zijn foto’s, artikelen over de bloemen en planten, tips en inspirerende achtergrondinfo te vinden.

Bron en foto’s: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties