Decorum introduceert zes nieuwe tulpen

Decorum introduceert zes nieuwe tulpen van Borst Bloembollen. De noviteiten tulpen zijn zeer divers van kleur, vorm en textuur.

De Terminator is een dubbele tweekleurige tulp. De tulpen hebben een erg lang vaasleven, aldus Decorum. Deze tulp is leverbaar tot en met week 6.

De Murcia is een gefranjerde oranje tulp en is voor het eerst beschikbaar bij Borst Bloembollen. Secret Parrot is een paarse parkiettulp. Hij is voor het eerst en beperkt beschikbaar bij Borst Bloembollen. Deze beide tulpen zijn leverbaar tot en met week 7.

De Shocking is een enkele tulp met een bijzondere kleurcombinatie. San Martin is een tweekleurig gefranjerde tulp. Deze tulpen zijn leverbaar tot en met week 8.

De Neglige ten slotte is een gefranjerde roze/witte tulp. Deze is leverbaar tot en met week 12 exclusief bij Borst Bloembollen.

De nieuwe tulpen zijn verkrijgbaar binnen de Decorum webshop.

Bron en foto’s: Decorum en Borst Bloembollen

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gate io
1 jaar geleden

I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

binance anm"alningsbonus
2 maanden geleden

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.info/sv/join?ref=JHQQKNKN