Dillewijn Zwapak opent shop-in-shop in GTC

Modern, sfeervol en vooral inspirerend, zo noemt Dillewijn Zwapak de nieuwe shop-in-shop formule in het Green Trade Center van Waterdrinker. Met de opening van dit verkooppunt is meteen het einde van de oude Dillewijn Zwapak winkel op de Cultra ingeluid.

‘Na een jaar proefdraaien op het Green Trade Center hebben we er bewust voor gekozen om al onze verkoopactiviteiten rond de veiling in Aalsmeer op één plek te concentreren’, aldus Norbert Albers, business unit manager shops. ‘De locatie op de Cultra was erg gedateerd en bovendien heeft Royal FloraHolland er ook andere plannen mee, dus de overstap naar het eigentijdse Green Trade Center van Waterdrinker is eigenlijk een logische. We hebben de afgelopen maanden veel tijd gestoken in de ontwikkeling van het winkelconcept, IT-structuur en verhuizing van het assortiment. Voor onze klanten heeft het interieur een zeer herkenbare Dillewijn Zwapak-uitstraling, en ook de complete verkoopstaf staat weer klaar voor advies.’

In het GTC wordt naast het complete assortiment van verpakkingsoplossingen en bloemisterijartikelen, ook de onlangs geïntroduceerde Selected-lijn verkocht. De leverancier hanteert in alle winkels én de webshop uniforme prijzen.

Bron en foto: Dillewijn Zwapak

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties