Dillewijn Zwapak verhuist en presenteert ‘Selected’

Dillewijn Zwapak betrekt op 4 februari het nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum in Amstelveen. In het nieuwe gebouw van de verpakkingspecialist voor de sierteeltbranche zijn veel nieuwe moderne technologieën toegepast, zoals robotisering.

‘Het is voor onze medewerkers een prettige plek om te werken in een hypermodern centraal magazijn en voor onze klanten is er een ruime sfeervolle showroom, aldus managing director Mark de Krosse. In het nieuwe gebouw is de allernieuwste technologie toegepast, zoals hightech automatisering en zelfs robotisering, waarbij het merendeel van het rijdend materieel onbemand zal zijn. Bij de selectie van installaties en materieel heeft energieverbruik een belangrijke rol gespeeld. Alle benodigde energie wordt met zonnepanelen op het dak opgewekt en Dillewijn Zwapak verwacht dat er genoeg energie overblijft om in de toekomst ook het hele wagenpark van stroom te voorzien. Het nieuwe adres is: De Loetenweg 2, 1187 WB Amstelveen. De locatie ligt op een steenworp afstand van Flora Holland, Greenparc en VBA Zuid.

Selected-artikelen

Het bedrijf presenteert eveneens onder de naam ‘Selected’ een reeks bijzondere artikelen voor bloemisten, arrangeurs en etaleurs. Deze producten zijn niet alleen geschikt zijn voor eigen zakelijk gebruik, kunnen ook verkocht worden aan consumenten. Ze zijn volgens Dillewijn Zwapak afkomstig van gespecialiseerde en gerenommeerde leveranciers die vanwege hun hoge kwaliteit zijn gevraagd om partner te worden van ‘Selected’. Klanten kunnen daardoor kiezen uit een breder assortiment. Het is mogelijk om in kleinere aantallen en in deelleveringen te bestellen, die binnen twee tot zeven werkdagen geleverd worden. De Selected-leveranciers zijn: Ter Steege, Goldina, Paper Art, Dijk Natural Collection. Het assortiment is te verkrijgen via de webshop van Dillewijn Zwapak.

Bron en foto: Dillewijn Zwapak

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties