Dini en Romeo inspireren vrouwen

Nederlands Kampioen Dini Holtrop en trendwatcher, groenstylist Romeo Sommers hebben duizenden vrouwen geïnspireerd om zelf met bloemen en planten aan de slag te gaan. Zij deden dit op het Margriet Winter Festival.

’Ik wist niet dat de lucht in huis vijf keer meer vervuild is en dat planten in huis zo belangrijk zijn voor een beter lucht in huis’, was de reacties van een van de deelneemsters. En ook: ’Ik heb die Echeveria thuis in potjes staan, wat verrassend dat ik ze ook in een bloemstuk of zelfs gekleurd in een kerstkrans kan verwerken.’ Ze passen in de missie van Green Your Day: iedereen laten ervaren hoe leuk het is om met bloemen en groen te werken.

Volgeboekt
Het initiatief voor de Green Your Day-stand kwam van Romeo Sommers, die in Utrecht samenwerkte met verschillende partijen, waaronder Luchuza, Dümmen Orange, Air so Pure en Waterdrinker. Samen met Dini Holtrop verzorgde hij dagelijks meerdere workshops en demonstraties. Alle workshops waren volgeboekt.
Het Margriet-evenement vond plaats van 18 t/m 24 november in de Utrechtse Jaarbeurs. Zo’n 70.000 bezoekers, met name vrouwen, bezocht het festival.

Bron en foto: Green your Day