Drie designbeurzen op de rol

De komende maanden staat er een aantal grote designbeurzen gepland. In mei en juni vormt Rotterdam het decor van OBJECT en Design District en in oktober vindt de Dutch Design Week weer plaats in Eindhoven.

OBJECT

Van 20 tot en met 22 mei vindt OBJECT plaats in het HAKA-gebouw in Rotterdam. Deze editie is extra feestelijk, precies tien jaar geleden nam Anne van der Zwaag de designbeurs onder haar hoede. Om dit te vieren kunnen bezoekers van de beurs kosteloos een bezoek brengen aan de nabijgelegen Euromast, ontworpen door Hugh Maaskant. Doordat veel evenementen weer moesten worden afgelast is de animo onder designers enorm. Ontwerpers staan te trappelen om hun werk aan het publiek te presenteren. Naast de gevestigde namen toont OBJECT elke editie een uitgekiende mix van aanstormende talenten voor wie de beurs een belangrijke springplank is. Bijna veertig recent afgestudeerde ontwerpers zijn door de organisatie geselecteerd.

Werk van Mianne de Vries. Foto: OBJECT

Design District

Van 8 tot en met 10 juni keert Design District, de vakbeurs voor interieurdesign, terug naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Gedurende drie dagen is de beursvloer gevuld met presentaties van zo’n tweehonderd interieurmerken, exposities van designacademies, jonge ontwerpers en lezingen.

Design District keert weer terug naar de Van Nelle Fabriek. Foto: Design District

Dutch Design Week

Dutch Design Week (DDW) vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 30 oktober in Eindhoven. Ontwerper Miriam van der Lubbe is onlangs aangesteld als Creative Head van DDW22. In die hoedanigheid is zij verantwoordelijk voor de invulling van het programma van DDW22. Daarnaast gaat zij als kwartiermaker samen met het bestuur van DDF aan de slag met de zoektocht en selectie van de nieuwe creatief leider en boegbeeld van DDW vanaf DDW22, de opvolger van Martijn Paulen.

Bron: OBJECT, Design District en Dutch Design Week

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gate io giriş
11 maanden geleden

After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.