Een boeket doneren aan de zorg

  Vanaf 12 mei, de Dag van de Verpleging, kan iedereen via Suspended Bouquets een voucher voor een bos bloemen doneren aan verpleegkundigen of verzorgden. De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland zorgt ervoor dat de voucher terecht komt bij iemand die in de zorg werkt.

  Suspended Bouquets maakt het mogelijk om een boeket te doneren. Dit initiatief is opgezet door purple-wire, het marketingbureau van FleuraMetz. Purple-wire wil via Suspended Bouquets de bloemist ondersteunen en ervoor zorgen dat mensen die zichzelf geen boeket gunnen of zich dit niet niet kunnen veroorloven, toch een bloemetje krijgen. FleuraMetz werkt hiervoor samen met Topbloemen.nl.

  Suspended Bouquets is een samenwerking aangegaan met de beroepsvereniging voor de zorg. Vanaf 12 mei kan iedereen een bedrag of voucher voor een bos bloemen doneren ter waarde van € 20. Dit bedrag wordt door Topbloemen verhoogd naar € 25. Ook donateurs ontvangen een korting van € 5 op een volgende bloemenaankoop.

  De beroepsvereniging zal ervoor zorgen dat de gedoneerde vouchers op de goede plek terechtkomen. Verpleegkundige of verzorgde hebben een jaar de tijd om de voucher om te wisselen bij een van de aangesloten bloemisten van Topbloemen.

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties