Eerste Paal FloriWorld de grond in

De bouw van FloriWorld in Aalsmeer is donderdag 25 april officieel van start gegaan met het slaan van de eerste paal. FloriWorld wordt een bezoekersattractie over het thema bloemen en planten.

Na een korte toespraak van Daniëlle Santen, directeur van FloriWorld BV, en experience architect Bert Kranendonk van Dutch Experience Group, mochten de handen uit de mouwen worden gestoken. Namens de drie aandeelhouders Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en Dutch Experience Group, hebben respectievelijk Dennis van der Lubbe, Steven van Schilfgaarde en Bert Kranendonk de eerste boom geplant. De aanwezige obligatiehouders hebben daarna samen planten in de grond gezet en bij-vriendelijke bloemen gezaaid, met hulp van alle genodigden.

Binnenkort verrijst het geraamte van het fleurige gebouw. KondorWessels Projecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling ervan. FloriWorld is een bijzondere en verrassende bezoekersattractie over het thema bloemen en planten. Gericht op nationale en internationale toeristen, maar ook aantrekkelijk voor het onderwijs en de zakelijke markt. Volgens de belanghebbenden wordt FloriWorld een verrijking van het toeristisch aanbod in de directe omgeving van Amsterdam en Schiphol, in het hart van de Nederlandse identiteit. ‘Het past daarmee perfect in het beleid om toeristen meer te spreiden ten opzichte van Amsterdam en is onderdeel van de Bloemenlijn in het HollandCity beleid van NBTC.’

Bron: FloriWorld | Foto: Remco Koenderman

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties