Enthousiast publiek bij show Floral Fundamentals op IPM

Met vijf internationale topdesigners presenteerde Floral Fundamentals eind januari drie spraakmakende shows op de IPM in Essen. Op het podium demonstreerden Hanneke Frankema, Frédéric Dupré, Ahti Lyra, Sara-Lisa Ludvigsson en Tomasz Max Kuczyński.

Dat het zou rocken was al aangekondigd en dat deden deze vijf topdesigners. Het was rennen om een zitplaats te bemachtigen en de tribunes waren bij elke show afgeladen vol. Het publiek was uitzinnig enthousiast, mensen stonden zelfs op de banken voor een staande ovatie.

Bezoekers genoten niet alleen van het bijzondere bloemwerk, maar ook van de muzikale omlijsting en de presentatie door Alison Bradley en Timo Bolte. In totaal kreeg het publiek 75 arrangementen te zien, waaronder veel inspirerend bruidswerk met voornamelijk bloemen van Floral Fundamentals-kwekers.

Floral Fundamentals verbindt Nederlandse kwekers en bloemisten wereldwijd en geeft vier keer per jaar een gratis digitaal magazine uit. In totaal werken 150 internationale designers en 45 Nederlandse kwekers mee aan dit project.

Bron: Floral Fundamentals | Foto’s: Nico Alsemgeest

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties