Feel Green uitgebreid met Schlumbergera en Helleborus

Het duurzame merk Feel Green van Decorum heeft twee producten aan het assortiment toegevoegd: Schlumbergera en Helleborus.

De Schlumbergera van Hofland Flowering Plants wordt toegevoegd in de potmaten 9, 10,5 en 13. De Helleborus van Kwekerij Freek van der Velden is beschikbaar in potmaat 12. ‘Deze producten zijn mooie toevoegingen van het totale Feel Green-aanbod. We merken dat Retailketens Feel Green beginnen te omarmen, daarom zijn nieuwe erg belangrijk. Via de webshop kan nu gefilterd worden op het marketingconcept Feel Green, waardoor eenvoudiger een duurzaam aanbod opgezocht kan worden’, aldus Stef de Jong, accountmanager bij Decorum.

Niet alleen een duurzame verpakking

Decorum kwekers die Feel Green aanbieden voldoen aan hoge duurzaamheidseisen en streven naar een minimale CO2 footprint. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van producttraceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. Feel Green producten zijn  Product Proof gecertificeerd: een transparant proces met betrekking tot de registratie van de juiste (biologische) gewasbescherming. Naast het duurzame product zijn de verpakking en het etiket gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen en wordt de hoeveelheid plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal.

Bron en foto’s: Decorum

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties