FleuraMetz en Topbloemen.nl steunen verpleegkundigen

Twee maanden lang kan elke Nederlander die de zorg een warm hart toedraagt, bijdragen aan Suspended Bouquets, een samenwerking tussen Topbloemen.nl, FleuraMetz en V&VN (beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgden Nederland). Symbolisch doneert V&VN-voorzitter Gerton Heyne op de Dag van de Verpleging een boeket aan verpleeghuisverzorgende Marita de Kleijne.

Vanaf de Dag van de Verpleging, dinsdag 12 mei, tot aan 30 juni kan iedereen een (deel van een) voucher doneren ter waarde van 20 euro. V&VN zorgt dat deze bij haar leden terechtkomt. Extra bijzonder omdat 12 mei 2020 tevens de 200e verjaardag is van Florence Nightingale, het symbool voor de verpleging.

Deze beweging is ontstaan bij purple-wire, het creatief bureau van FM Group en daarmee ook van FleuraMetz. Het bureau gelooft in het ambacht van de bloemist als verbindende schakel in tijden van isolatie en individualisatie en in de passie van kwekers. FleuraMetz zocht samenwerking met Topbloemen.nl. Voor zijn bloemisten zal FleuraMetz de komende maanden interessante acties koppelen aan Suspended Bouquets, zoals speciale boxen om handzame boeketten samen te stellen.

Voucher jaar lang geldig

Bloemisten die aangesloten zijn bij Topbloemen.nl kunnen de weken na 12 mei boeketten binden voor elke verpleegkundige die op zijn of haar eigen gekozen moment de voucher wil inwisselen. Donaties tot 30 juni worden door Topbloemen.nl met 5 euro verhoogd, ook ontvangt de donateur 5 euro korting. De ontvanger heeft een jaar lang de tijd om de voucher in te wisselen.

Bron en foto’s: Fleurametz.com

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties