FleuraMetz zet bloemenfestival voort in Parijs

In september liepen Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse bloemisten massaal uit om een bezoek te brengen aan het Festival der Flora. In januari 2020 zal het Festival des Fleurs in Parijs landen. FleuraMetz wil met de festivals een unieke beleving creëren waar de bloemist centraal staat.

Een speciale festivallocatie, bekende floral designers die diverse aspecten van het ambacht behandelen, bloemisten in opleiding, veel ruimte voor netwerken en lekker eten en drinken: de zaterdagmiddag stond op verschillende locaties in Duitsland – München, Karlsruhe en Chemnitz – in het teken van beleven. Ruim 1.200 bloemisten zagen bloemisten in opleiding strijden om de Azubi Cup. Floral designers Björn Kroner-Salié en Stephan Triebe gaven demo’s waar ze een FlowerTales trend koppelden aan een dagelijkse uitdaging. De meest populaire producten van kwekers en veredelaars stonden tentoongesteld en de combinatie van on- en offline verkopen bleek evident. Daarnaast kon het festivalpubliek genieten van eten en drinken en was er veel ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Alle producten die de festivalbezoekers gezien hebben, zijn te koop. De bloemist kan FlowerTales inkopen in de FleuraMetz App en vindt de Festivalfavorieten via het speciale filter in de webshop.

Bron en foto’s: FleuraMetz

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties