FloraHolland trekt de stekker uit Let it Grow

  Let it Grow van FloraHolland houdt per 1 april op te bestaan. Royal FloraHolland stopt ermee om zich volledig te kunnen focussen op haar kernactiviteiten.

  Dat laat Silke Tijkotte weten. Zij was oprichter van Let it Grow. In een vlog vertelt ze dat het team van Let it Grow het erg jammer vindt dat ze na twee jaar stoppen. „Let it Grow heeft veel betekend voor de sector”, aldus Tijkotte. Ze zegt tevens het besluit van van FloraHolland te begrijpen.

  Wildernis is een van de start ups die bij het innovatieplatform Let it grow zijn betrokken.

  Op 22 maart (morgen) sluit Let it Grow af met een Incubatieprogramma in Amsterdam. Dit is tevens het laatste event van Let it Grow.

  Let it Grow had als doel vergroening van steden te bevorderen. Dit deed ze via een online magazine en door groene ondernemers te ondersteunen. Missie was om de kwaliteit van het stedelijk leven te verbeteren door middel van meer groen in steden. Door het lanceren van een platform waarop de waarde van bloemen en planten voor steden werd getoond, wilde Let it Grow bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven in steden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties