Bloem en Blad Bloemen en planten Floricultura lanceert Phalaenopsis Eccentrix-serie

Floricultura lanceert Phalaenopsis Eccentrix-serie

0

De Phalaenopsis Eccentrix-serie, die Floricultura op 27 mei lanceert, bevat elf rassen met iets vollere en meer kleurrijke bloemen dan bij Multiflora-rassen. Het is de vierde serie die het bedrijf op de markt brengt.

‘Met deze serie kunnen kwekers nog meer de aandacht trekken van hun klanten en volop mogelijkheden bieden om zich te onderscheiden’, aldus Ronald van Geest, directeur van Floricultura. De Eccentrix-serie bestaat op dit moment uit elf Phalaenopsisrassen met een aantal interessante eyecatchers, zoals vollere bloemen en een taklengte van 45 tot 50 centimeter. Eccentrix is de vierde serie die Floricultura uitbrengt. Eerder zijn Lingua (big lip rassen), Elastica (buigzame en cascaderassen) en Flowerful (volle bos bloemen rassen) geïntroduceerd. ‘Floricultura gaat hiermee verder omdat we er van overtuigd zijn dat dit van toegevoegde waarde is voor onze klanten.’

Breed assortiment

Floricultura is sinds 1933 specialist in uitgangsmateriaal van tropische planten. Met vestigingen in Nederland, India, Brazilië, Taiwan en de VS realiseert het bedrijf een breed assortiment orchideeën en anthuriums.

Bron en foto: Floricultura

Reageer op dit artikel

avatar