Flower Parade Rijnsburg in teken van beroepen

De Flower Parade is in het weekend van 10 en 11 augustus weer te bewonderen in Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Toparrangeurs uit heel Nederland verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Het thema dit jaar is: Beroepen.

Op zaterdag 10 augustus rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg een rijdend theater.

Opening door Piet Paulusma

De officiële opening van de Flower Parade vindt op vrijdag 9 augustus plaats door SBS-weerman Piet Paulusma. Daarna start de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. De deuren zijn vanaf 16.00 uur geopend. De show is een sfeervolle middag en avond met muziek en heel veel bloemen. Bezoekers kunnen tevens op hun gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Speciaal voor de kinderen is tussen 16.00 en 18.30 uur het bekende duo Buurman & Buurman aanwezig.

Op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk hier voor de route en tijden.

Tekst en foto’s: Flower Parade

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties