Tuin en Landschap Tips Garden Trials and Trade: Innovaties en noviteiten van 34 bedrijven in Plantariumgebouw

  Garden Trials and Trade: Innovaties en noviteiten van 34 bedrijven in Plantariumgebouw

  0

  Op 12, 13 en 14 juni vindt voor de eerste keer Garden Trials and Trade plaats in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre in Boskoop-Hazerswoude. 34 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse, presenteren hun noviteiten en innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten.

  De tweede week van juni is van oudsher een week dat er in Nederland op diverse plekken presentaties van nieuwigheden te zien zijn. Dit jaar komt hier dus een extra locatie in Boskoop bij. Bijzonder is dat op één locatie de actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten van 34 bedrijven worden getoond.

  Open structuur
  De bezoekers staat een compacte en overzichtelijke beursvloer te wachten. Voor de indeling is gekozen voor een open structuur met hagen van 1,80 m hoog als afscheiding tussen twee stands. De beurs krijgt hierdoor een groene en transparante uitstraling.

  Noviteitenkeuring
  Op deze eerste editie van de Garden Trials and Trade treffen de bezoekers, net zoals op Plantarium, een presentatie van de noviteiten aan. De door deelnemers ingezonden noviteiten worden gekeurd en bekroond door de keuringscommissie van de KVBC. Met deze verbreding van keuringsmomenten kunnen nieuwe introducties op het beste moment worden getoond.

  Praktisch
  Openingstijden zijn op alle dagen van 9.00 tot 18.00 uur. Rondom de beurslocatie zijn  voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (gratis parkeren). Voor vakbezoek is de entree gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie.

  Peter Bennink
  Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

  Reageer op dit artikel

  avatar