Gary Loen decoreert Rivièra Maison met Cymbidium

Tijdens een bloggersevent bij lifestylewinkel Rivièra Maison in Den Haag zijn vrijdag 10 november de Cymbidium Inspiratieweken van start gegaan. Arrangeur Gary Loen gaf een workshop aan interieurbloggers en decoreerde de hele winkel met Cymbidium.

Tot en met 26 november zijn de Cymbidiumdecoraties te bewonderen voor het publiek. Tegelijkertijd worden bij 40 bloemisten in Nederland de Cymbidium Inspiratieweken gehouden waarbij kwekers alle ins en outs geven van de exclusieve bloem.

Nico Tijsen, creative director van Rivièra Maison: ‘Rivièra Maison kent haar oorsprong in de bloemen en het is geweldig om onze nieuwste collecties versierd te zien met Cymbidiumdecoraties. De bloem is een echte ‘classic’, die zowel solitair als in arrangementen prachtig tot z’n recht komt. De combinatie van Cymbidium met al onze kerstdecoraties maken deze feestelijke periode extra bijzonder.’

Luxe uitstraling

De bloemwerken zijn in de hele Rivièra Maison winkel terug te vinden. Extra uitbundige arrangementen zijn te vinden in de verschillende stijlkamers. Arrangeur Gary Loen: ‘De Cymbidium komt prachtig tot zijn recht in de stijlkamer. Ik heb gekozen voor warme en zachte tinten die de chique en luxe uitstraling benadrukken. De arrangementen hebben een luchtig, botanisch karakter door het gebruik van bijmaterialen met een robuuste en grillige uitstraling zoals Pinustakken, Ilex en Magnoliablad.’

Kwekers

De Cymbidium Inspiratieweken zijn een initiatief van de Nederlandse snijcymbidiumkwekers, verenigd in de FloraHolland Product Commissie Snijorchidee. Marketingbureau Fresh Retail uit Leiden is verantwoordelijk voor de uitvoering.

 

Bron en foto’s: Alpha Communications

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties