Gratis inspiratieboeken vol met lisianthus

Het derde lisianthus inspiratieboek is uit. Het thema is ‘Interior & In the city’. Het inspiratieboek met 92 pagina’s lisianthus in de hoofdrol is gratis verkrijgbaar voor bloemisten en handelsrelaties.

Het nieuwe lisianthus inspiratieboek, een initiatief van de promotiecommissie voor deze bloem, is een wederom een luxueus hardcover bewaarboek om de schoonheid en kracht van lisianthus te tonen. De talrijke foto’s geven een goed beeld van de grote diversiteit van Lisianthus en laten zien hoe mooi ze passen in elk interieur. Romantisch, klassiek, modern of trendy, in elke setting voegt Lisianthus wel iets toe. Achterin het boek is het volledige Lisianthus assortiment opgenomen, inzichtelijk op type en kleur.

20.000 boeken en gratis beeldmateriaal

Het boek is gratis verkrijgbaar. Er zijn 20.000 exemplaren beschikbaar. Iedere bloemenhandelaar in Europa mag de boeken aanvragen „Dat kan via de lisianthustelers of via ons”, zegt Pascal Koeleman van het marketingbureau 2Dezign dat de promotiecampagne lisianthus vorm geeft. „We zien het boek als een bindmiddel tussen teler, handelaar en eindklant. Een mooi kado, waarbij het aantal boeken per afnemer in overleg met elkaar wordt bepaald. De gehele actie is gratis want de telers en veredelaars van lisianthus willen via deze actie de doorverkoop in de groothandel te ondersteunen. We hebben ook nog verkoopdisplays beschikbaar (zie foto onder dit bericht)”

De foto’s en het beeldmateriaal van de foto-shoots voor het nieuwe boek mogen gratis gebruikt mogen worden op de eigen website, Facebookpagina of op andere social media. Het beeldmateriaal kan aangevraagd worden via www.lisianthus.nl.

Er zijn ook gratis verkoopdisplays beschikbaar
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties