Hoe ga je verantwoordelijk(er) om met bloemen en planten in huis?

Bloemen en kamerplanten zijn lang niet altijd zo groen als ze eruitzien. ‘The Good Plant’ helpt je op weg om verantwoordelijk(er) om te gaan met bloemen en planten in huis. Auteur Margo Togni leert je hoe je zo lang mogelijk van je bloemen en planten kunt genieten, zodat je niet steeds nieuwe hoeft te kopen.

Voor haar boek ging Margo Togni op zoek naar informatie over de impact van een bosje bloemen of een kamerplant. Ze interviewde groene ondernemers over hun aanpak en verdiepte zich in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van kamerplanten.

‘The Good Plant’ is volgens uitgeverij KNNV een praktisch boek vol inspirerende, duurzame tips om langer van planten te genieten. Het bevat handige tips voor duurzame keuzes, creatieve opdrachten, interviews met bloomon, Sprinklr en FairTrade en handige lijstjes en adressen.

Eigen ontwerpstudio

Margo Togni (1993) runt een eigen ontwerpstudio waarin ze haar boeken creëert. De grafische vormgever heeft naast haar liefde voor reizen en fotografie nog een grotere passie: bloemen en planten. Over dit onderwerp debuteerde ze in 2017 met haar boek Groentje. Voor KNNV Uitgeverij schreef zij ook Mijn plant journal  (2020).

Uitvoering: 17 x 24 cm, 160 pagina’s, gebonden, full colour. ISBN: 9789050118057. Prijs €22,95

Bron en foto’s: KNNV Uitgeverij

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties