Inschrijving voor EK 2021 tijdelijk heropend

De organisatie van het EK Bloemsierkunst 2021 in Polen heeft tijdelijk de inschrijving voor het kampioenschap heropend. De verschuiving van het EK naar 2021 vanwege corona heeft ervoor gezorgd dat er enkele plaatsen zijn vrijgekomen. Professionals kunnen zich tot het eind van dit jaar aanmelden.

Van 16 tot en met 18 april vindt het Europees Kampioenschap Bloemsierkunst plaats in Katowice in Polen. Tussen de 25 en 30 professionele bloemdesigners gaan met elkaar de strijd aan. Het EK stond oorspronkelijk gepland voor april dit jaar, maar is door corona een jaar uitgesteld. Door deze verschuiving zijn er enkele plaatsen vrijgekomen en is de wedstrijd opengesteld voor vertegenwoordigers van alle landen in de wereld. Wel blijft het zo dat er per land maar één kandidaat mag deelnemen.

Elke deelnemer moet ook worden gesteund vanuit de landelijke branchevereniging die aangesloten is bij Florint, de internationale vakvereniging van bloemisten. Als alle verenigingen een kandidaat hebben aangemeld en er zijn nog plaatsen over, dan mogen ook landen die geen lid zijn, iemand aanmelden.

Bron en beeld: Florint

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties