Inschrijving voor Show Your Colours Award gestart

Tijdens de Internationale Pfanzenmesse (IPM) 2020 in Essen wordt voor de vijfde keer de Show Your Colours Award uitgereikt. Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor deze verkiezing planten of plantconcepten insturen.

Bij Show Your Colours 2020 gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal achter de plant, storytelling dus. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden. Om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten, is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd door Messe Essen en BIZZ Communications.

Deelname is gratis. Alle standhouders van IPM Essen, met houtige gewassen en vaste planten, worden opgeroepen om hun plant en/of concept in te sturen via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 20 december. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury tien planten.

Jurering

De genomineerde planten, één exemplaar per inzending, worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. Het publiek kan hier zijn stem uitbrengen op de favoriete plant. Op donderdagmiddag 30 januari vindt de beoordeling door de vakjury plaats. Aansluitend wordt om 15:00 uur de uitslag bekendgemaakt in de stand van BIZZ Holland.

Bron en foto: BIZZ Communications

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties