Bloem en Blad Bloemen en planten Introductie Anthurium Baby Purple in Nederland

Introductie Anthurium Baby Purple in Nederland

1

Veredelaar Dümmen Orange en familiebedrijf Houwenplant brengen deze week Anthurium Baby Purple naar Nederland. De paarse Anthurium is te bewonderen op de TradeFair en de Dümmen Orange Experience week.

Baby Purple is een rijkbloeiende Anthurium met hartvormige paarse bloemen en een donkerpaarse stamper. Bijzonder is dat de bloemen ook echt paars blijven. Houwenplant brengt Baby Purple met behulp van Dümmen Orange op de Europese markt. ‘Wij hebben met Baby Purple wederom een aanwinst in onze Diamond-collectie. De eerste reacties vanuit de Europese vakhandel zijn erg positief en we verwachten komende periode meer klanten te kunnen leveren’, aldus Marco van der Goes, die verantwoordelijk is voor de commercie binnen Houwenplant.

Baby Purple is op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer (7 tot en met 9 november) te bewonderen in de stand van Houwenplant en is te zien tijdens de Dümmen Orange Experience Week in De Kwakel (6 tot en met 9 november).

Bron en foto’s: Dümmen Orange

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
GreenConnection Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
GreenConnection
Gast
GreenConnection

De bloemen zijn niet hartvormig, maar wel het schutblad. Ook de donkerpaarse ‘stamper’ is geen stamper, maar de samengestelde bloeiwijze.
Vreemd dat een bedrijf als dit, een totaal verkeerde beschrijving de wereld in stuurt.