‘It’s Christmas time’ met Lisianthus

Vier toparrangeurs hebben samen met 2Dezign voor de promotie van Lisianthus kerstbloemwerk gemaakt. Het familiegevoel en de kerstbeleving vormen de basis van deze allereerste virtuele Lisianthus Christmas Show.

Hanneke Frankema, Geertje Stienstra, Tiffany van Lenten en Tineke Geerlings maakten met lisianthus kerstbloemwerk in vijf kleurenpaletten van tinten die variëren van traditioneel kerstrood en wit tot gedurfde trendy tinten zoals donkerblauw en nude tones. De vier arrangeurs toverden zeer verschillende arrangementen tevoorschijn, zoals decoratieve stillevens, complete kandelaars, schalen, een bloemenster voor aan de wand en zelfs een elegant bruidsboeket voor de winterbruid. In de uitvoering zijn meerdere stijlen vertegenwoordigd, van romantisch tot klassiek, maar ook eigentijds, hip en trendy.

Jaarrond

Lisianthus is van oorsprong een zomerbloem, maar in de veredeling zijn de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt. Zo wordt Lisianthus vandaag de dag jaarrond geproduceerd. In de bloemvormen is meer variatie gekomen: van enkel tot dubbel en gefranjerd. Voor de kwekers allemaal ingrediënten om eens flink uit te pakken en te laten zien dat de decoratieve waarde van Lisianthus ook goed samengaat met kerst.

Bron en foto’s: 2Dezign

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties