Kasteel Groeneveld negen dagen in de bloemen

Van 14 tot en met 22 september verandert Kasteel Groeneveld in Baarn in een bloemenparadijs met de vermaarde expositie Bloemkunst 2019. In alle stijlkamers, maar ook buiten op het rondeel en in de tuin presenteren de beste bloemarrangeurs van Nederland florale kunstwerken.

Bloemkunst 2019 staat onder de artistieke leiding van Koos Zuidgeest. Hij werkt deze editie samen met toparrangeurs als Hans Zijlstra, Marlies Schouten, Wendy Speelberg, Ben Clevers, Inge Quint, Tiffany van Lenten, Chris Leichtenberg, Marcel en Christien van der Haar, Miranda ter Voorde, Dini Holtrop, Miranda van Zonsbeek, Stephanie van Erven, Wendy van den Berg, Fred Zuidgeest, Max van de Sluis, Rob Plattel en Frits Driesen.

Een enorme diversiteit aan bloemen zal de zalen kleuren. De bloemen die dit jaar als hoofdbloem verwerkt worden zijn Anthurium, Chrysanthemum, Lisianthus, Rosa Avalanche, Gerbera, troschrysant Pina Colada, Gloriosa, Hippeastrum , Helianthus White Nite, Freesia, Celosia, Nerine, Calla, diverse zomerbloemen en herfstasters.

Het bloemenevent is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor volwassenen bedraagt de toegangsprijs 12,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. Tot en met 13 september zijn hier kaarten met vroegboekkorting te bestellen.

Bron en foto’s: Staatsbosbeheer

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties