De Klerk Bloemsierkunst en Interieurbeplanting wint prijs

  De Klerk Bloemsierkunst en Interieurbeplanting uit Eindhoven heeft twee internationale prijzen gewonnen op het gebied van interieurbeplanting. Het bedrijf won in de categorie Interior Landscaping en was winnaar van de publieksprijs.

  De Klerk won met het project ‘Agio is sustainable and green’. De jury koos dit project als winnaar vanwege het zeer aantrekkelijke groenconcept dat perfect aansluit bij de omgeving. De goede samenwerking tussen interieurarchitect en groenbedrijf komt hierin goed tot uiting.

  Drie categorieën
  De EILO Awards voor de beste Interieurbeplantingsprojecten in Europa zijn verder gewonnen door interieurbeplanters uit Zwitserland en Canada. De prijzen zijn uitgereikt tijdens het World Green Infrastructure Congress in Berlijn, een grootschalig internationaal congres over interieurbeplanting en dak- en gevelgroen. Er waren 21 zeer diverse en inspirerende projecten uit tien landen genomineerd. Een jury bepaalde de winnaars in drie categorieën: ‘Stand Alone’, ‘Plant Wall’ en ‘Interior Landscaping’.

  EILO (European Interior Landscaping Organization) is de Europese koepelorganisatie van interieurbeplanters. Namens Nederland neemt Branchevereniging VHG deel. Met het organiseren van deze competitie wil EILO extra aandacht genereren voor interieurbeplanting. Tegelijkertijd betekent het een impuls voor de kwaliteit van de gehele branche. Dit jaar lag de focus op innovatie in ontwerp en duurzaamheid.

  Foto: Het winnende project dat De Klerk Bloemsierkunst en Interieurbeplanting realiseerde voor Royal Agio Cigars, samen met Hal2 interieurontwerp.
  Bron en foto: EILO

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties