Kom in de Kas verplaatst naar juni

Kom in de Kas 2022 vindt dit jaar plaats op 11 en 12 juni. Normaal vindt het evenement plaats in het eerste weekend van april, maar het bestuur verwacht dat er in juni meer mogelijkheden zijn om bezoekers in de kassen te ontvangen.

Op dit moment hebben dertien regio’s aangegeven dat zij deel gaan nemen aan Kom in de Kas in juni. ‘Natuurlijk is het jammer dat we het evenement moeten verzetten. Deze periode is niet voor alle bedrijven even gunstig om open te gaan. Maar het evenement voor de derde keer niet door laten gaan was voor veel regio’s en ook het landelijk bestuur eigenlijk geen optie. Ik ben daarom blij met de toezegging van dertien regio’s dat zij zich in gaan zetten voor een succesvol evenement. Beter een kleiner evenement in juni, dan weer een jaar zonder Kom in de Kas’, aldus René van Dop, landelijk voorzitter.

Bron en foto: Kom in de Kas

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gate io logo
5 maanden geleden

Do you mind if I quote a couple of your articles as long asI provide credit and sources back to your website?My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here.Please let me know if this okay with you. Thanks!