Laatste woonplant van de maand: de yucca

  Yucca is Woonplant van de Maand december. Dit is de allerlaatste woonplant die Bloemenbureau Holland naar voren schuift. Na 15 jaar komt er een eind aan deze kamerplantencampagne.

  De campagne Woonplant van de Maand startte in 2006, met als doel de consumentenpers elke maand nieuws te brengen over kamerplanten. In 2013 kwam de Bloemenagenda erbij en in 2014 de Tuinplant van de Maand. Alle drie de programma’s werden uitgerold in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

  Bloemenbureau Holland stopt met deze maandelijkse promoties, omdat de consumentenpers het niet meer voldoende oppakt. In de beginjaren bereikte de promotieorganisatie nog miljoenen mensen per maand met deze campagnes; de laatste jaren bleef de teller steken op tienduizenden per maand.

  Yucca is in december de Woonplant van de Maand. Bij de bloemen staat amaryllis extra in de schijnwerpers. Het zijn de laatste twee producten die voorbij komen in deze maandelijkse campagne.

  Bloemenbureau Holland heeft een alternatief, namelijk de Trend Collectie. Twee keer per jaar lanceert Bloemenbureau Holland een collectie bloemen, planten en tuinplanten, volgens de Groenbranche Stijltrends. De producten kunnen op deze manier een langere periode worden ingezet. De eerste Trend Collectie is afgelopen september gelanceerd. Deze collectie is gebaseerd op de trend Inner Retreat.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties