Leerlingen Bernadetteschool winnen Gouden Bloembol

  De groepen 6a en 6b van WSKO Bernadetteschool in Naaldwijk hebben de wedstrijd om de Gouden Bloembol van Bulbs4Kids gewonnen. Presentator Lodewijk Hoekstra zette de twee groepen dinsdag 13 juni in het zonnetje, omdat deze leerlingen de mooiste schooltuin maakten met de bloembollen uit het Bulbs4Kids-pakket.

  WSKO Bernadetteschool ontving de prijs omdat ze zich vorig jaar september, samen met 599 andere klassen uit heel Nederland, inschreef voor de bloembollencampagne. Aan deelname was een foto- en videowedstrijd verbonden en de door de WSKO Bernadetteschool ingezonden foto’s laten zien is dat de leerlingen veel plezier hadden en goed met elkaar samenwerkt tijdens het planten van bloembollen. De aanvullende videocompilatie gaf de doorslag.

  Campagne Bulbs4Kids

  Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. In totaal waren er 2.100 pakketten beschikbaar, waarvan 600 voor Nederlandse basisscholen. Deelnemende scholen uit heel Nederland zonden honderden foto’s/video’s in van het plantmoment in september, tot en met het bloeimoment in het voorjaar.

  Bron en foto’s: Bulbs4Kids

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties